Nanoteknologiske Horisonter forside

Bog: Nanoteknologiske Horisonter

Om 'Nanoteknologiske Horisonter'
Nanoteknologiske Horisonter henvender sig elever og lærere ved gymnasieuddannelserne og alle andre, der er interesserede i at vide mere om nanoteknologi. Bogen er skrevet af forskere og videnskabsjournalister på NanoDTU, Danmarks Tekniske Universitet og kan downloades gratis her på siden.

Til lærere og elever
Nanoteknologiske Horisonter er en lærebog om nanoteknologi til elever og lærere ved STX, HTX og HF. Bogen indeholder 13 kapitler, der beskriver et bredt udsnit af nanoteknologisk forskning og anvendelse. Kapitlerne kan læses uafhængigt af hinanden og udvælges enkeltvis i forbindelse med pensum eller valgfrit stof på A- og B-niveau i de naturvidenskabelige fag.

Download bogen "Nanoteknologiske Horisonter" i høj-opløsning.

Download bogen "Nanoteknologiske Horisonter" in lav-opløsning.

Download kapitlerne enkeltvis under menupunkterne til venstre eller via billederne herunder

/-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/forord_web_h80px_skygge_tekst.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap1_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap2_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap3_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap4_mini_tal.ashx  /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap5_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap6_mini_tal.ashx 
/-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap7_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap8_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap9_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap10_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap11_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap12_mini_tal.ashx /-/media/Centre/NanoDTU/laerebog(1)/kap13_mini_tal.ashx

Nanoteknologiske Horisonter uddeles også gratis så længe lager haves. Dog opkræves betaling for forsendelse. Ønsker du at bestille et eller flere eksemplarer af bogen, kontakt da venligst Tine Jørgensen på e-mail.